rosiya-obstrilyala-bryansku-oblast-i-zvinuvatila-u-tsomu-ukrayinu-sbu-perekhopila-rozmovu-rashistiv

рашисти обстріляли Брянську область і звинуватили у цьому Україну: СБУ перехопила розмову окупантів

 • 148577 переглядiв

КИЇВ. 15 квітня. УНН. рашисти обстріляли селище Климово у Брянській області, а звинуватили у цьому Україну. Відповідну розмову окупанта з його дружиною перехопила Служба безпеки України, пише УНН.

Цитата

“Это наши хер*чат. Вот так надо… Так делают для того, чтобы типа хохлы провоцируют. И вот поэтому попадают. Такая же х*рня была и в чеченскую войну. Квартиры взрывали в Москве, типа, что это террористы. На самом деле это ФСБшники. Просто сейчас они (Україна – ред.) никак не могли достреливать с такого расстояния до Климово", – сказав у розмові окупант.

Деталі

Перехоплена розмова окупантів свідчить про те, що кремлю байдуже не лише на своїх військових, а й на цивільних росіян, які також постраждали від обстрілу.

Солдат також сказав, що після такого вирішив написати відмову від подальшої участі в бойових діях на території України.

За його ж словами, це щонайменше підвищить його шанси на виживання, якщо потім не обстріляють свої ж.

Додамо

Як інформував УНН, вчора російські ЗМІ повідомили про обстріл нібито українськими мінометниками Климовського району Брянської області. Повідомляли, що постраждало семеро людей, зокрема вагітна жінка і дитина.

13 квітня Міноборони рф заявило про погрози завдати ударів по Києву, зокрема і по центрах ухвалення рішень, якщо Україна нібито "продовжить влаштовувати диверсії і завдавати удари по об'єктах на території росії".

За кілька днів до цього, Головне управління розвідки Міністерства оборони України попереджало, що російські спецслужби планують серію терактів з мінуванням і підриванням житлових будинків, лікарень і шкіл в російських населених пунктах. Крім того, буде завдано ракетно-бомбові удари по місту Бєлгород або одному з міст Криму. Все це роблять для провокації і нагнітання антиукраїнської істерії.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП