rosiya-ochikuye-nastup-kiyeva-na-mariupolskomu-napryami

Росія очікує "наступ" Києва на маріупольському напрямі

 • 14517 переглядiв

КИЇВ. 13 грудня. УНН. За словами РФ Київ начебто "готує провокацію на Донбасі на маріупольському напрямі для організації наступу". Про це заявила в четвер журналістам офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова, передає УНН з посиланням на ТАСС.

"Згідно з наявною інформацією, в найближчі дні Київ "має намір влаштувати збройну провокацію на лінії зіткнення з тим, щоб, скориставшись введенням, в тому числі в Донецькій і Луганській областях, режимом воєнного стану, організувати стрімкий наступ на маріупольському напрямі з метою захоплення території Приазов'я, що знаходиться під контролем Донецька, і виходу на кордон з Росією ", - заявила вона.

Вона також заявила, що Москва прийме відповідні заходи, якщо Київ не забезпечить безпеку російських дипломатів в Україні, згадавши, недавно в базу сайту "Миротворець" були внесені два працюють на Україні російські дипломати, що "ставить під загрозу їхню безпеку".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські "Іскандери" загрожують Києву - Полторак

"У Києві повинні розуміти, що вони загралися. І що все, що робиться в відношенні російських дипломатичних представництв і російських дипломатичних співробітників, просто так з рук їм не зійде", - вказала представник російського МЗС.

Як повідомляв УНН, за словами голови СБУ Василя Грицака, Росія може інспірувати міжконфесійні конфлікти для вторгнення в Україну.

Українські Національні Новини

Політика