rosiya-perestala-zapuskati-iranski-droni-z-krimu-britanska-rozvidka-poyasnila-chomu

росія перестала запускати іранські дрони з Криму: британська розвідка пояснила, чому

 • 496111 переглядiв

КИЇВ. 17 грудня. УНН. Російські війська перестали запускати іранські дрони з тимчасово окупованого Кримського півострова, у тому числі, у зв'язку із занепокоєнням росії щодо вразливості Криму, йдеться у черговому звіті Міноборони Великої Британії на основі розвідданих, пише УНН.

Деталі

У МО Британії вказують, що останніми днями в російській кампанії дальніх ударів по критично важливій національній інфраструктурі України спостерігається пожвавлення. "Хвилі ударів в основному складалися з повітряних і морських запусків крилатих ракет, але майже напевно також включали надані Іраном безпілотні літальні апарати (БПЛА), запущені з Краснодарського краю росії. Раніше ці БПЛА в основному запускали з місць в окупованому Криму", - вказали у відомстві.

Цитата

"Зміна місця запуску, ймовірно, пов’язана із занепокоєнням росії щодо вразливості Криму, але це також зручно для поповнення запасів із ймовірної точки прибуття зброї в росію, в Астрахань", - повідомили у британській розвідці.

Доповнення

За даними ПС ЗСУ, російські війська під час масованої атаки на Україну 16 грудня застосували фактично усе наявне озброєння, окрім дронів-камікадзе типу "Shahed".

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Росіяни тікають з Криму після нічної "бавовни"

     • 2611251 переглядiв

    Кіровоградщина зі світлом уже на 75%

     • 589921 переглядiв

    Метро Харкова відновило роботу

     • 556956 переглядiв

    Харків та область знову зі світлом - ОВА

     • 605963 переглядiв

    Донецька область: окупанти поранили трьох мирних жителів

     • 426759 переглядiв

    ППО збила дві російські ракети в Одеській області

     • 492997 переглядiв