rosiya-prodovzhuye-nadsilati-strovikiv-na-viynu-v-ukrayinu-rozvidka

росія продовжує надсилати стровиків на війну в Україну - розвідка

 • 91140 переглядiв

КИЇВ. 6 травня. УНН. На сьогодні втрати окупантів становлять 24 900. Проте росія не збирається зупинятися, більш того, до України дедалі частіше їдуть солдати строкової служби. Про це повідомляє УНН, посилаючись на пресслужбу Головного управління розвідки МО України.

Цитата

"У складі 217 повітрянодесантного полку 98 повітрянодесантної дивізії (Іваново) до бойових дій на території України активно залучаються військовослужбовці строкової служби. Нині 98 дивізія окупанта бере участь у боях на території Харківської області", - йдеться у повідомленні.

Деталі

Майбутнім окупантам проводять скорочений період навчання. Новобранці 8 армії південного військового округу ЗС рф проходять 4-денний курс підготовки. Після чого направляються на доукомплектування мотострілецьких підрозділів на території України.

Крім того, російська влада на примусово-добровільній засаді направляє до 40 медичних працівників Криму у безкоштовне відрядження на окуповані території Донецької області. Термін "відрядження" – до 2 тижнів. Озвучена мета – "надання допомоги".

Доповнення

У розвідці наголошуються, що частішають випадки дезертирства окупантів. Так, в селі Рибальче Херсонської області окупанти розшукують 15 військовослужбовців рф. Вони не бажають вступати в бойові дії з українською армією і залишили місце дислокації підрозділу.

Нагадаємо 

Міністерство оборони росії визнало участь солдатів термінової служби у війні в Україні. Також у відомстві зазначили, що деяких захопили у полон Збройні сили України.

Українські Національні Новини

Політика