rosiya-prodovzhuye-napravlyati-v-ordlo-boyovu-tekhniku-pislya-remontu-rozvidka

Росія продовжує направляти в ОРДЛО бойову техніку після ремонту — розвідка

 • 14806 переглядiв

КИЇВ. 16 лютого. УНН. Через неконтрольовані Україною ділянки кордону до підрозділів першого та другого армійських корпусів оперативного угруповання російсько-окупаційних військ продовжує надходити бойова техніка після ремонту на підприємствах російського оборонно-промислового комплексу. Про це повідомив під час брифінгу представник пресцентру Міністерства оборони України капітан Михайло Шаравара, передає УНН.

Цитата:

"За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, російсько-окупаційні війська на окремих напрямках вздовж лінії зіткнення з порушенням домовленостей щодо відведення важкого озброєння продовжують утримувати 120 мм міномети, 122 мм самохідні артилерійські установки та танки, для чого використовують цивільні промислові об’єкти та будівлі сільськогосподарського призначення", - розповів Шаравара.

Деталі

За його словами, противник також посилює свою систему спостереження на передових позиціях з використанням переносних малогабаритних радіолокаційних станцій наземної розвідки російського виробництва, які використовуються для цілевказівки снайперським та артилерійським розрахункам.

"Крім того, через неконтрольовані Україною ділянки кордону до підрозділів першого та другого армійських корпусів оперативного угруповання російсько-окупаційних військ продовжує надходити бойова техніка після ремонту на підприємствах російського оборонно-промислового комплексу", - сказав Шаравара.

Доповнення

На Донбасі від початку доби зафіксовано один ворожий обстріл.

Впродовж минулої доби, 15 лютого, на Донбасі зафіксовано три ворожих порушення режиму припинення вогню, зокрема, з використанням гранатометів.

Питання численних порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань РФ на Донбасі планують обговорити у межах ТКГ 16-17 лютого.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У Києві через ожеледицю за день травмувалося 120 людей

     • 20335 переглядiв

    ООС: з початку доби бойовики один раз порушили "режим тиші"

     • 12491 переглядiв