rosiya-provela-navchannya-po-perekidannyu-morem-bronetransporteriv

Росія провела навчання по перекиданню морем бронетранспортерів

 • 10969 переглядiв

КИЇВ. 13 квітня. УНН. Чорноморський флот РФ провів навчання з перекидання морем бронетранспортерів на тлі маневрів НАТО "Морський щит - 2019". Про це повідомило ТАСС, передає УНН.

"В ході навчань підрозділи морської піхоти ЧФ провели завантаження бронетранспортерів БТР-82АМ і особового складу на великий десантний корабель "Азов", виконали перехід в позиційний район, де відпрацювали вихід БТР на плав для висадки десанту на незнайомий ділянку узбережжя", - сказано в повідомленні .

Як уточнили в агентстві, в ході навчань великий ракетний катер "Волинь", малий ракетний катер "Р-60" і малий протичовновий корабель "Суздалец" в супроводі протидиверсійного катера "Кинель" посилили угруповання кораблів.

"Планові заходи бойової підготовки проходять на тлі вчення об'єднаних військово-морських сил НАТО "Морський щит-2019", - уточнили в прес-службі.

Також в агентстві уточнили, що навчання НАТО "Морський щит - 2019" проходять в Чорному морі з 9 по 13 квітня. У них задіяні кораблі і авіація США, Болгарії, Греції, Канади, Нідерландів, Румунії та Туреччини у взаємодії з представниками Збройних сил Грузії і України.

Нагадаємо, 8 квітня в зв'язку з навчаннями кораблів НАТО в Чорному морі Росія вивела на чергування розвідувальні та ударні кораблі і берегові ракетні комплекси Чорноморського флоту.

Українські Національні Новини

Новини Світу