rosiya-sama-sebe-vidrizhe-vid-peregovoriv-yakscho-vlashtuye-sudilische-nad-polonenimi-azovtsyami-zelenskiy

Росія сама себе відріже від переговорів, якщо влаштує судилище над полоненими “Азовцями“, – Зеленський

 • 205272 переглядiв

КИЇВ. 22 серпня. УНН. Під час свого нічного звернення Володимир Зеленський заявив, що українсько-російські переговори будуть неможливі, якщо країна-агресор влаштує показове судилище над полоненими “Азовцями“. Про це повідомляє УНН.

Деталі

Зараз у засобах масової інформації достатньо повідомлень про те, що в Маріуполі готують декорації для абсолютно гидкого й абсурдного судилища над українськими захисниками, які в полоні в окупантів. Мова йде про захисників Азовсталі.

Зеленський заявив, що українсько-російські переговори будуть неможливі, якщо росія влаштує показове судилище над полоненими “Азовцями“.

Цитата

“Якщо це мерзенне судилище відбудеться, якщо наших людей у порушення всіх домовленостей, усіх міжнародних правил, заведуть у ці декорації, буде знущання... Це буде тією лінією, за якою будь-які переговори неможливі. росія сама себе відріже від переговорів. Не буде більше розмов. Наша держава все сказала“, - заявив Президент.

Нагадаємо

Ватажок "днр" деніс пушилін заявив, що перший "трибунал" над українськими військовими у Маріуполі буде організовано до кінця літа.

Українські Національні Новини

Політика