rosiya-skinula-maski-u-zelenskogo-prokomentuvali-primusovu-mobilizatsiyu-zhiteliv-okupovanogo-donbasu

росія скинула маски: у Зеленського прокоментували примусову мобілізацію жителів окупованого Донбасу

 • 189512 переглядiв

КИЇВ. 17 квітня. УНН. Понад 8 років, з моменту окупації території Донецької та Луганської областей, росія розповідала про “порятунок” Донбасу. Однак, наразі маски спали, а країна-агресор посилає на смерть чоловіків, які не мають підготовки та спорядження. Серед мобілізованих є навіть неповнолітні. Про це у своєму Twitter повідомив радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк, пише УНН.

Деталі

Повідомляється, що росія продовжує примусово мобілізувати всіх жителів окупованого Донбасу чоловічої статі у віці від 18 до 60 років. Навіть спеціальні зв’язки з місцевою "адміністрацією" не рятують від призову, оскільки російські куратори не задоволені виконанням задуму.

Мобілізовані йдуть в бій без будь-якої підготовки та спорядження. російські солдати використовують їх як "гарматне м’ясо" - викидають уперед, щоб розкрити українські вогневі позиції. Втрати шалені. Документи про смерть відправляють додому. Починають мобілізувати дітей з 17 років.

Цитата

“росія про порятунок Донбасу говорить вже 8 років. Тепер маски скинули. Маріуполь знищено, ракетні обстріли Краматорська, примусова мобілізація. Ілюзії щодо росії розвіялися серед місцевих жителів. Коли Україна звільнить Донбас, туди повернеться мир”, – наголосив Подоляк.

Додамо

Як інформував УНН, військово-політичним керівництвом російської федерації розпочато заходи прихованої мобілізації резервістів, з метою приведення військових частин до штатів воєнного часу.

Українські Національні Новини

Політика