rosiya-sprostila-vidachu-gromadyanstva-zhitelyam-ordlo

Росія спростила видачу громадянства жителям ОРДЛО

 • 20754 переглядiв

КИЇВ. 24 квітня. УНН. Президент Росії Володимир Путін підписав указ про спрощений порядок отримання громадянства РФ для жителів ОРДЛО. Відповідний документ опублікували на сайті Кремля, передає УНН.

Володимир Путін підписав Указ "Про визначення в гуманітарних цілях категорій осіб, які мають право звернутися із заявами про прийом до громадянства Російської Федерації у спрощеному порядку". У число тих, хто може отримати російське громадянство, включили жителів ОРДЛО.

"Встановити, що особи, які постійно проживають на територіях окремих районів Донецької та Луганської областей України, мають право звернутися із заявами про прийом до громадянства Російської Федерації у спрощеному порядку відповідно до частини восьмої статті 14 Федерального закону від 31 травня 2002 № 62-ФЗ "Про громадянство Російської Федерації", - йдеться в розпорядженні.

Нагадаємо, раніше УНН повідомляв, що російська влада збирається включити жителів тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей в категорію тих, хто зможе отримати російське громадянство за спрощеною процедурою.

Українські Національні Новини

Політика