rosiya-tsogo-tizhnya-gotuyetsya-do-revanshu-zelenskiy-pro-mozhliviy-nastup-okupantiv

росія цього тижня готується до реваншу: Зеленський про можливий наступ окупантів

 • 501039 переглядiв

КИЇВ. 20 лютого. УНН. Найімовірніше, росія цього тижня готується до реваншу, і слід очікувати повторного наступу ворожих військ. Однак, як заявив в інтерв'ю WELT президент Володимир Зеленський, окупанти вже не такі сильні, як рік тому, і на захоплення України в них немає ресурсів, передає УНН.

Цитата

“Цього тижня справді може бути реванш з боку росії, кажуть, слід очікувати наступу. Відповідно є нервозність. Деякі регіони України так живуть з 2014 року. Але росіяни вже не такі сильні, як рік тому - навіть тоді в них не було ресурсів, щоб окупувати нашу країну. Сьогодні вони ослабли, а ми стали сильнішими. Крім того, у них немає такої мотивації, як у наших солдатів. Ми воюємо у своїй країні, ми захищаємо наші домівки і сім'ї. Коли ми програємо, ми дійсно втрачаємо все: наші домівки, членів нашої сім'ї”, – заявив глава держави.

Доповнення

Міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що ворог демонструє наступальний потенціал на півдні України, а тому наступ, про який так багато говорилося, все ще може відбутися.

Водночас CNN із посиланням на високопоставлених осіб США, Великої Британії та України повідомляє, що російським військовим знадобиться час до травня, щоб відновити достатню міць для тривалого наступу.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    США оголосять нові санкції проти росії – Байден

     • 582878 переглядiв

    путін продовжує робити помилки - Байден

     • 470542 переглядiв