rosiya-v-chornomu-mori-zoseredila-dva-korabli-z-sumarnim-zalpom-do-16-krilatikh-raket-minoboroni

росія в Чорному морі зосередила два кораблі з сумарним залпом до 16 крилатих ракет - Міноборони

 • 91686 переглядiв

КИЇВ. 27 травня. УНН. На сьогодні ворог має у готовності до застосування в акваторії Чорного моря два кораблі із сумарним залпом до 16 крилатих ракет морського базування типу “Калібр”. Про це повідомив речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник під час брифінгу, передає УНН.

Цитата

«В готовності до застосування ракетного озброєння в акваторії Чорного моря наразі перебуває два кораблі носії крилатих ракет морського базування типу «Калібр», йдеться про фрегат «Адмірал Макаров» та фрегат «Адмірал Ессен». Їх сумарний ракетний залп може становити до 16 ракет», - сказав Мотузяник.

Деталі

За його словами, кораблі чорноморського флоту, які перебувають в акваторіях Азовського та Чорного морів продовжують ізолювати район ведення бойових дій.

«Блокують цивільне судноплавство, ведуть розвідку та намагаються надавати вогневу підтримку своїм військам на приморському напрямку»,- зазначив Мотузяник.

Доповнення

Речник Одеської ОВА Сергій Братчук повідомляв, що в акваторії Чорного моря росія розкидала від 400 до 600 мін.

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький повідомляв, що дії українських військових обмежили діяльність російського флоту у Чорному морі.

Українські Національні Новини

Суспільство