rosiya-vidpravlyaye-v-ukrayinu-soldativ-strokovikiv-yaki-ne-vmiyut-voyuvati-sbu-viklala-rozmovu-okupantiv

росія відправляє в Україну солдатів-строковиків, які не вміють воювати: СБУ виклала розмову окупантів

 • 127219 переглядiв

КИЇВ. 24 березня. УНН. Служба безпеки України в Черкаській області дістала чергові докази того, що росія відправила на війну в Україну строковиків, яких "там нєт". Про це повідомляє УНН із посиланням на перехоплену розмову окупантів.

Деталі

"Ось телефонна розмова російського загарбника, якого Кремль кинув на захоплення Миколаєва. А натомість його підрозділ вщент розбили українські захисники", — ідеться у повідомленні.

"Все наши машины, нах*, осталось 2 машины, 2 танка… Колесная техника вся ушла…все снаряды… еда вся… Всё, просто ничего нету, нах*, 60% боевой готовности – минус", – розповідає один окупант іншому.

З розмови зрозуміло, що це строковики, які бояться вилазити з окопів і які не мають військової підготовки. Вони не хочуть воювати та усвідомлюють, що Миколаїв їм не взяти.

Солдати радять один одному тікати будь-якими способами: "Все в отказную, в первую машину и сразу съеб*ся, ты не тот боец, который это умеет делать. – Та мы тут все не те…".

"Та поки кулі не наздогнали, в окупантів ще є 2 шляхи: здатися в полон або забиратися геть з України", — написали в СБУ.

Нагадаємо

У російських окупантів стався розрив шаблону від якості життя в Україні.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП