rosiya-visilaye-85-yevropeyskikh-diplomativ-u-vidpovid-na-visilku-desyatkiv-rosiyskikh-diplomativ-z-kilkokh-yevropeyskikh-krayin

росія висилає 85 європейських дипломатів у відповідь на висилку десятків російських дипломатів з кількох європейських країн

 • 104547 переглядiв

КИЇВ. 19 травня. УНН. Міністерство закордонних справ росії оголосило 85 європейських дипломатів “персоною нон грата”  у відповідь на висилку десятків російських дипломатів з кількох європейських країн. Про це повідомляє УНН з посиланням на CNN.

Деталі

Серед висланих з Москви дипломатів 24 з Італії, 27 з Іспанії та 34 з Франції.

Цитата

"Посол Італії в росії Джорджіо Стараче був викликаний до МЗС рф "через відкрито ворожі та невиправдані дії Італії щодо 30 висланих співробітників російського дипломатичного представництва", - йдеться в повідомленні Росії.

Був також викликаний посол Іспанії в Москві Маркос Гомес Мартінес і "підтримав рішучий протест у зв'язку з провокаційним рішенням" іспанської влади про оголошення 27 російських дипломатів у Франції "персоною нон грата", - повідомили в міністерстві.

Французькі дипломати були вислані з Москви у відповідь на рішення Франції вислати 41 російського дипломата з країни у квітні, повідомляє МЗС росії.

Нагадаємо

39 іноземних посольств відновили роботу в Києві.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    У Ризі вирішили перейменувати парк "Московський сад"

     • 100071 переглядiв