rosiya-vivezla-z-bilorusi-chastinu-zrk-s-400-zmi

росія вивезла з білорусі частину ЗРК С-400 - ЗМІ

 • 198857 переглядiв

КИЇВ. 10 червня. УНН. Вчора, 9 червня, «Беларускі Гаюн» зафіксував пересування двох великих колон з технікою зс рф та зс рб трасою М10 з Брестської області до Гомельської, передає УНН.

Цитата

"В одній пересувалися: два ЗРК С-400 «Тріумф» з ТМЗ та радіолокаторами підсвічування та наведення до них, 5 Уралів із причепом Ф52, тентований МАЗ, бензовоз та МАЗ із радіостанцією. В іншій, яка рухалася з боку Калінковичів у бік Гомеля, був ЗПРК «Панцир» та 2 КамАЗи", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Увечері того ж дня колони приїхали до Гомеля і частина техніки висунулась у напрямку Гомельського аеропорту. Тоді ж до аеропорту попрямувала й інша група ЗРК «С-400», ймовірно, з аеродрому в Зябрівці, де її замінили ЗРК, перебазовані з Брестської області, зазначає моніторингова група.

"Сьогодні, 10 червня, в районі 11:00, у Гомель із рф прилетів Ан-124-100 вкс рф під номером RA-82038 — борт із достатньою вантажопідйомністю, щоб підняти С-400, і саме на ньому з білорусі вивезли частину цих комплексів , а іншу техніку забрали кілька Іл-76", - повідомили «Беларускі Гаюн».

Додамо

Навчання зс в білорусі було продовжено як мінімум до 18 червня. Зазначимо, що такі нібито навчання тривають більше місяця. Вперше про них стало відомо на початку травня.

Українські Національні Новини

Новини Світу