rosiya-vse-sche-khoche-zakhopiti-kiyiv-klichko

росія все ще хоче захопити Київ - Кличко

 • 156551 переглядiв

КИЇВ. 26 травня. УНН. росія все ще хоче захопити Київ, заявив мер столиці Віталій Кличко на бесіді про війну в Україні під час Всесвітнього економічного форуму у Давосі, пише УНН з посиланням на CNN.

Деталі

За словами Кличка, якого цитує телеканал, "росія планує захопити всю Україну, її головною метою є столиця - Київ". Кличко заявив, що "зрозуміло, що росія проводить не спецоперацію, а геноцид в Україні".

Він попередив, що Україна захищає не лише свій суверенітет, а й усіх однодумців. "Ми захищаємо не лише наші сім'ї, ми захищаємо всіх вас. Ми захищаємо вас, тому що у нас однакові цінності", - сказав Кличко.

Війна становить небезпеку для Європи та всього світу, заявив мер Києва. Він закликав інших лідерів до "швидких рішень" щодо відправлення Україні більшої кількості оборонної зброї, яка, за його словами, їм потрібна терміново.

Раніше

Радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко вказав, що наразі не зафіксовано скупчення російських військ на кордоні України з білоруссю, проте загроза атаки на Київ та Чернігів у майбутньому досі є.

Українські Національні Новини

Політика