rosiya-za-ostanni-tizhni-vtratila-naybilshe-svoyikh-lyudey-na-fronti-z-lyutogo-2022-roku-rozvidka-britaniyi

росія за останні тижні втратила найбільше своїх людей на фронті з лютого 2022 року – розвідка Британії

 • 701027 переглядiв

КИЇВ. 12 лютого. УНН. За останні два тижні росія зазнала найбільшої кількості втрат з початку повномасштабного вторгнення в Україну. Про це інформує Міністерство оборони Великої Британії, передає УНН.

Цитата

"Хоча Міністерство оборонної розвідки Британії не може перевірити українську методологію, тенденції, які ілюструють дані, ймовірно, точні", – йдеться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що, середня кількість втрат на день за останній тиждень становить 824 загиблих, що вчетверо перевищує показник за червень-липень 2022 року.

"Зростання кількості втрат росіян, імовірно, пов’язане з низкою факторів, включаючи брак навченого персоналу, координації та ресурсів на фронті - прикладом цього є Вугледар і Бахмут", — зазначають у розвідці.

Доповнення

Інститут вивчення війни заявив, що провал у наступі під Вугледаром послабив думку російського суспільства щодо успішних та рішучих наступальних дій.

Також за інформацією Генштабу, російські окупанти навмисно виводять з ладу військову техніку, аби не брати участі в бойових діях в Україні.

Українські Національні Новини

Політика