rosiya-za-rakhunok-mobilizatsiyi-posilit-pidrozdili-rosgvardiyi-scho-voyuyut-v-ukrayini-britanska-rozvidka

росія за рахунок мобілізації посилить підрозділи росгвардії, що воюють в Україні – британська розвідка

 • 186741 переглядiв

КИЇВ. 25 вересня. УНН. Часткова мобілізація в росії, яку днями оголосив диктатор владімір путін, може поповнити ряди не лише військових, але й росгвардії. Про це УНН повідомляє з посиланням на зведення Міністерства оборони Великобританії у Twitter.

Цитата

"Підрозділи росгвардії відіграли важливу роль як у бойових діях, так і у забезпеченні безпеки тилу в Україні. Наразі вони сприяють проведенню “референдумів” щодо приєднання окупованих територій", - йдеться у повідомленні.

Деталі

Зазначається, що напередодні російський націоналіст, депутат держдуми рф олександр хінштейн закликав поширити часткову мобілізацію збройних сил росії на росгвардію, тому що вона була особливо погано підготовлена до інтенсивних бойових дій.

Як наголошує Міноборони Британії, сили росгвардії призначені для виконання функцій внутрішньої безпеки, щоб забезпечити наступність путінського режиму. Вони були особливо погано підготовлені до інтенсивних бойових дій в Україні.

“Враховуючи необхідність придушення зростаючої внутрішньої незгоди в росії, а також виконання оперативних завдань в Україні, росгвардія, скоріш за все, матиме особливе навантаження. Існує реальна ймовірність того, що мобілізація буде використана для посилення підрозділів росгвардії додатковим особовим складом”, – зазначають у розвідці.

Доповнення

21 вересня в росії почалася часткова мобілізація. Вона спричинила затримки відпусток і грошових виплат російським військовим, які перебувають на тимчасово захоплених територіях України.

Українські Національні Новини

Війна