rosiya-zablokuvala-prodovzhennya-roboti-smm-obsye-v-ukrayini

росія заблокувала продовження роботи СММ ОБСЄ в Україні

 • 85658 переглядiв

КИЇВ. 31 березня. УНН. росія заблокувала продовження роботи спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні. Про це заявив постійний представник США при ОБСЄ Майкл Карпентер у своєму виступі 31 березня, пише УНН.

Цитата

"Дуже шкода, що російська федерація заблокувала консенсус щодо продовження мандату Спеціальної моніторингової місії в Україні. Це безвідповідально і невиправдано, але, думаю, у цьому немає нічого дивного", - заявив Карпентер.

Деталі

За його словами, ніхто ніколи не забуде дії російської федерації, які привели нас сьогодні до цього моменту: її ведення неспровокованої та варварської агресивної війни проти України.

Дипломат подякував персоналу СММ за самовіддану роботу протягом останніх восьми років.

"Шановні колеги, коли війна закінчиться, ми маємо допомогти Україні зібратися і відновитися. Українці виборювали не лише свою свободу, а й вільний світ від імені всіх нас. Нам буде потрібна повна і непохитна відданість усіх миролюбних держав, щоб допомогти їм у відтворенні суверенної, демократичної та процвітаючої України", - додав Карпентер.

Раніше

Як стало відомо на початку березня, російські окупанти обстріляли офіс місії ОБСЄ. У зв'язку із цим місія евакуювала весь персонал із України.

Українські Національні Новини

Політика