rosiya-zaminit-vatazhkiv-lnr-dnr-nezaplyamovanimi-krovyu-khloptsyami-u-kostyumakh-ekspert

Росія замінить ватажків "ЛНР/ДНР" незаплямованими кров'ю "хлопцями у костюмах" - експерт

 • 22597 переглядiв

КИЇВ. 25 лютого. УНН. Росія готуватиме на заміну ватажкам бойовиків людей, які не причетні до бойових дій і з якими обидві сторони, теоретично, зможуть заново вести переговори. Проте до цього ще далеко. Таку думку в ексклюзивному коментарі УНН висловив політичний експерт Тарас Чорновіл.

"Росія готуватиме заміну (ватажкам бойовиків - ред.). Рано чи пізно, раптово усунувши всіх бойовиків, коли РФ дійсно припече, туди поставлять керівниками "хлопчиків у хороших костюмчиках", в яких не буде на руках крові, в яких будуть тільки загальні сепаратистські ідеї", - зазначив Т.Чорновіл.

Експерт навіть не виключив, що можливо ці "хлопчики в костюмчиках" сьогодні живуть у Києві і на Донбасі не дуже часто бували.

"І ті "хлопчики" в якийсь момент з чистого аркуша будуть пробувати вести переговори. Поки до цього ще далеко. Це має бути хтось прийнятний, з ким обидві сторони готові співпрацювати", - розповів експерт.

Проте він відкинув чутки, які інколи з'являються в інформпросторі про те, що ніби то народного депутата Надію Савченко готували до такої "посади".

Як повідомляв УНН, політичний експерт Тарас Чорновіл заявив, що останні дії Надії Савченко показують те, що вона це робить для прискорювання процесу виключення Росії з переговорного процесу і напряму вести переговори з бойовиками, що автоматично означатиме, що в Україні внутрішній конфлікт.

Українські Національні Новини

Політика