rosiya-zastosovuye-koalitsiyne-ugrupovannya-viysk-v-aktivniy-fazi-navchan-kavkaz-2020-rozvidka

Росія застосовує "коаліційне" угруповання військ в активній фазі навчань "Кавказ-2020" - розвідка

 • 13401 переглядiв

КИЇВ. 21 вересня. УНН. За даними розвідки сьогодні розпочалась активна фаза навчання ЗС РФ "Кавказ-2020", в ході якого відпрацьовуватимуться питання застосування так званого "коаліційного" угруповання військ. Про це повідомила під час брифінгу представниця пресцентру Міністерства оборони України капітан Юлія Пампуха, передає кореспондент УНН.

"За інформацією головного управління розвідки Міністерства оборони України, сьогодні розпочалась активна фаза стратегічного командно-штабного навчання ЗС РФ "Кавказ-2020", в ході якого відпрацьовуватимуться питання застосування так званого "коаліційного" угруповання військ", - зазначає вона.

Зазначається, що для забезпечення проведення навчань, 20 вересня на аеродром у Таганрозі (Ростовська область) з аеродрому в Іваново прибув літак дальнього радіолокаційного виявлення та наведення А-50У.

Крім того, завершується підготовка до проведення морської фази навчань із залученням до чотирьох корабельних тактичних груп. Для проведення заходів бойової підготовки у ході навчань, Росія зарезервувала в акваторіях Чорного та Азовського морів 22 морські райони, які фактично блокують підходи до Кримського півострова з усіх морських напрямків", - додає Пампуха.

Нагадаємо, з початку доби бойовики двічі обстріляли українські позиції зі стрілецької зброї та гранатомета.

Українські Національні Новини

Політика