rosiya-zayavila-pro-navchannya-z-novoyu-mizhkontinentalnoyu-balistichnoyu-raketoyu

росія заявила про навчання з новою міжконтинентальною балістичною ракетою

 • 214331 переглядiв

КИЇВ. 29 березня. УНН. росія розпочала навчання з ракетним комплексом із міжконтинентальною балістичною ракетою "Ярс" та кількома тисячами військовослужбовців, повідомило в середу її міністерство оборони, пише УНН.

Деталі

Під час навчання планується "відпрацювати вчинення маневрених дій автономними пусковими РГРК «Ярс», які охоплять територію трьох регіонів". Також стратегічні ракетники, як вказано, проведуть комплекс заходів щодо маскування та протидії сучасним засобам повітряної розвідки.

"Загалом у проведенні навчання задіяно понад 3000 військовослужбовців і близько 300 одиниць техніки", - ідеться в повідомленні міноборони росії в Telegram.

Навчання включають комплексну контрольну перевірку РВСН Омського ракетного з'єднання та командно-штабне навчання з Новосибірським ракетним з'єднанням, оснащеним комплексами "Ярс".

Доповнення

Як зазначає Reuters, навчання, ймовірно, буде розцінено як чергова спроба москви продемонструвати свою ядерну міць. путін поставив за мету створити ракетну систему «Ярс», яка прийшла на зміну системі «Тополь», частиною «непереможної зброї» росії та опорою наземного компонента її ядерного арсеналу.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    На Луганщині тактика ворога схожа до більш класичної - ОВА

     • 274185 переглядiв