rosiya-zayavlyaye-scho-kitay-vidmovivsya-postachati-chastini-dlya-litakiv

Росія заявляє, що Китай відмовився постачати частини для літаків

 • 111587 переглядiв

КИЇВ. 11 березня. УНН. Високопоставлений російський чиновник заявив у четвер, що Китай відмовився підтримувати Росію запчастинами для літаків, оскільки Росія намагається отримати компоненти після жорстких авіаційних санкцій. Про це повідомляє УНН з посиланням на CNN.

Деталі

Начальник Департаменту льотної придатності Федерального агентства повітряного транспорту Валерій Кудінов повідомив у четвер, що до кінця лютого в російському реєстрі було близько 70 літаків, передає російське державне інформаційне агентство ТАСС.

За словами Кудінова, ситуацію з обслуговуванням літаків та імпортом запчастин планується вирішити, в тому числі шляхом реекспорту комплектуючих, повідомляє ТАСС.

Як цитує ТАСС, Кудінов сказав: «Наскільки мені відомо… Китай відмовився», додавши, що пошуки триватимуть через інші країни, можливо, через Туреччину чи Індію. «Кожне підприємство буде вести переговори самостійно», – додав Кудінов.

Два найбільших світових виробника літаків, Boeing і Airbus, припинили постачання компонентів для літаків російським авіакомпаніям.

Нагадаємо

Китай сподівається, що війна в Україні завершиться “якомога швидше”

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Голова Пентагону розповів про стратегічну помилку Путіна

     • 104061 переглядiв

    Байден не вважає дії Ізраїлю в секторі Газа геноцидом

     • 100332 переглядiв

    В Харкові пролунали вибухи

     • 91231 переглядiв

    Новини по темі