rosiya-zaznala-nischivnikh-vtrat-sered-ofitseriv-serednogo-ta-molodshogo-rangu-britanska-rozvidka

росія зазнала нищівних втрат серед офіцерів середнього та молодшого рангу – британська розвідка

 • 173558 переглядiв

КИЇВ. 30 травня. УНН. росія зазнала нищівних втрат серед своїх офіцерів середнього та молодшого рангу під час повномасштабного вторгнення в Україну. Це посилить поточні проблеми країни-агресора з модернізацією підходу до командування та контролю, йдеться в останньому звіті міністерства оборони Великої Британії, передає УНН.

Цитата

"росія, ймовірно, зазнала нищівних втрат серед своїх офіцерів середнього та молодшого рангу в конфлікті. Командири бригад і батальйонів, найімовірніше, залучать передових у небезпеку, оскільки вони несуть безкомпромісний рівень відповідальності за роботу своїх підрозділів", - йдеться в повідомленні.

Деталі

За даними розвідки, молодшим офіцерам доводилося керувати тактичними діями найнижчого рівня, оскільки в армії бракує кадрів високо підготовлених та уповноважених унтерофіцерів (сержантів), які виконують цю роль у західних силах.

Крім того, батальйонні тактичні групи (БТГр), які переформатовують в Україні з уцілілих кількох підрозділів, ймовірно, будуть менш ефективними через брак молодших керівників, зазначають у Міноборони.

З огляду на численні достовірні повідомлення про локальні заколоти серед російських сил в Україні, додають у розвідці, брак досвідчених і надійних командирів взводів і рот, ймовірно, призведе до подальшого зниження морального духу та подальшої поганої дисципліни.

Нагадаємо

З 24 лютого знищено вже близько 30 350 окупантів та 1349 ворожих танків, повідомляє Генштаб ЗСУ.

Українські Національні Новини

Суспільство