rosiya-zvernulasya-do-braziliyi-z-prokhannyam-dopomogti-uniknuti-sanktsiy-reuters

росія звернулася до Бразилії з проханням допомогти уникнути санкцій - Reuters

 • 228802 переглядiв

КИЇВ. 15 квітня. УНН. Мінфін рф просить Бразилію підтримати росію у МВФ, Світовому банку та G20, щоб рф змогла протистояти руйнівним санкціям. Про це повідомляє УНН з посиланням на Reuters.

Деталі

Як зазначає видання, міністр фінансів росії Антон Силуанов написав міністру економіки Паулу Гедесу лист з проханням про підтримку Бразилії в запобіганні політичних звинувачень і спроб дискримінації в міжнародних фінансових інститутах.

У листі рф просить Бразилію про підтримку у Міжнародному валютному фонді, Світовому банку та групі провідних економік G20, щоб допомогти їй протистояти санкціям, які запровадив Захід проти росії через вторгнення, війну та звірства російських військових в Україні.

Відповідаючи на запитання про лист, Ерівалдо Гомес, секретар Міністерства економіки Бразилії з міжнародних економічних питань, відповів, що Бразилія хотіла б, щоб росія залишалася учасником дискусій у багатосторонніх організаціях.

"З точки зору Бразилії підтримка відкритого діалогу має важливе значення. Наші мости - це міжнародні організації, і ми вважаємо, що ці мости необхідно зберегти", - сказав він.

Нагадаємо 

США готують нові заходи щодо боротьби з ухиленням росії від санкцій.

Українські Національні Новини

Новини Світу