rosiyan-perekonuyut-scho-armiya-rf-efektivnisha-za-nato-tspd-pri-rnbo

Росіян переконують, що армія рф ефективніша за війська НАТО – ЦПД при РНБО

 • 112270 переглядiв

КИЇВ. 13 квітня. УНН. В іноземному та російському інформаційному полі кремль поширює заяви, що російська армія ефективніша за війська НАТО і застосовує нестандартні методи ведення бойових дій в Україні. Про це повідомляє УНН із посиланням на Центр протидії дезінформації при РНБО.

Цитата

"росія розгортає масштабну кампанію з міфологізації війни в Україні. В іноземному та російському інформаційному полі кремль поширює тему про те, що російська армія "ефективніша за війська НАТО" та "експерти відзначили, що армія рф застосовує нестандартні методи ведення бойових дій в Україні"", — ідеться у повідомленні.

Деталі

Як зазначили, для підкріплення міфу росія використовує вихоплені з контексту беззмістовні цитати американського військового Андреаса Вебера та військового аналітика США Трента Теленка. Основна мета — сформувати хибне враження, що Вебер та Теленко підтримують дії росії та аналізують "військові досягнення" рф.

Насправді ці фахівці в інформаційному просторі підтримують Збройні сили України і коментують дії російської армії у негативному контексті.

Ворог використовує міфологізацію, щоб змусити повірити населення росії у те, що російська армія героїчно виконала всі поставлені завдання, заявили у центрі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Проросійські політики просувають тему, що Зеленським керує хтось ззовні – Центр протидії дезінформації

Українські Національні Новини

Суспільство