rosiyani-gotuyutsya-do-partizanskoyi-viyni-na-svoyiy-teritoriyi-rozvidka

Росіяни готуються до партизанської війни на своїй території – розвідка

 • 154055 переглядiв

КИЇВ. 11 квітня. УНН. Міністерство транспорту рф зобов’язує забезпечити взаємодію російської залізниці з МВС та ФСБ. Підвищені заходи безпеки пов’язані із загрозою втручання в роботу об'єктів транспортної інфраструктури, які розташовані на кордонах Ростовської області та Краснодарського краю. Про це повідомляє УНН із посиланням на Головне управління розвідки (ГУР) Міністерства України.

Деталі

Таке підвищення готовності пов’язане зокрема з діями білоруських "рейкових партизан", які цілеспрямовано виводять з ладу залізничне сполучення з Україною, щоб ускладнити доправлення підкріплення із зони бойових дій.

Окрім того, нещодавні вибухи поблизу Бєлгорода на місцевій нафтобазі та складах боєприпасів посіяли паніку і в сусідніх російських регіонах рф. Це проклало початок партизанської війни та перенесення бойових дій на територію росії, зазначили в ГУР.

Додамо

Вперше контрдиверсійні заходи на російській залізниці ввели з початком агресії проти України на короткий термін, тому що розраховували на швидкий бліц-криг. Після провалу початкового плану їх регулярно продовжують та посилюють.

Нагадаємо

росія намагатиметься провести кампанію з дезінформації іноземних політиків та ЗМІ щодо ситуації в Україні, щоб перервати постачання зброї.

Українські Національні Новини

Суспільство