rosiyani-mayut-aktivi-na-bagamakh-na-3-milyardi-dolariv-tsentralniy-bank

Росіяни мають активи на Багамах на 3 мільярди доларів - Центральний Банк

 • 124067 переглядiв

КИЇВ. 20 березня. УНН. Фінансові установи Багамських островів мають активи на суму близько 3 мільярдів доларів, власники яких пов’язані з росією, повідомив центральний банк карибської країни. Про це повідомляє УНН з посиланням на Reuters.

Деталі

Центральний банк виявив у фінансових установах Багамських островів, які мають ліцензію на обслуговування іноземних клієнтів, 420 мільйонів доларів на депозитах і 2,5 мільярда доларів у депозитарних або трастових активах "з кінцевими бенефіціарними власниками з росії або пов'язаними з нею".

Цитата

"Ці цифри стосуються лише міжнародного банківського та трастового сектору, які обслуговують клієнтів за межами країни, і не включають будь-які російські активи, які можуть зберігатися в банках Багамських островів, які обслуговують місцеве населення", - повідомляє центральний банк.

У ньому не повідомляється, яка частина цих активів перебуває під санкціями росіян. До цього Багамські острови наказали припинити всі операції з російськими організаціями, які потрапили під санкції західних країн.

Багамські острови рішуче засудили вторгнення росії в Україну, але, схоже, залишаються суперечливими щодо того, наскільки агресивно вона може брати участь у санкціях, не завдаючи шкоди своїй відносно невеликій економіці.

Додамо

У банках Швейцарії росіяни зберігають в офшорах до 213 мільярдів доларів – Reuters

Українські Національні Новини

Економіка