rosiyani-mozhut-vdariti-po-odeschini-raketami-morskogo-bazuvannya-z-teritoriyi-okupovanogo-krimu-bratchuk

росіяни можуть вдарити по Одещині ракетами морського базування з території окупованого Криму - Братчук

 • 116653 переглядiв

КИЇВ. 26 травня. УНН. Речник Одеської військової адміністрації Сергій Братчук повідомив, що наразі залишається дуже висока ймовірність нанесення ракетних ударів ракетами морського базування з кораблів Чорноморського флоту, що курсують в акваторії, а також з територій тимчасово окупованого Криму, передає УНН.

Цитата

“Залишається дуже висока ймовірність нанесення ракетних ударів ракетами морського базування з кораблів Чорноморського флоту, що курсують в акваторії, а також з територій тимчасово окупованого Криму. І також, ворог, останнім часом застосовує стратегічну авіацію зі старими радянськими ракетами”, – зазначив Братчук у відеозверненні.

Деталі

За його словами, в Придністров'ї понижено рівень терористичної загрози. Однак ворог продовжує розглядати, так звану “Придністровську Молдовську республіку” у якості певного джерела напруженості, щоб відволікати, таким чином, наші сили оборони, які продовжують ефективно виконувати поставлені завдання.

Братчук також повідмив, що проводиться мінування акваторій біля острова “Зміїний”. І також, там завезені системи протиповітряної оборони.

Доповнення

Братчук повідомив, що на Миколаївському напрямку українські захисники знищили групу окупантів, які намагалися вийти на наші позиції.

Українські Національні Новини

Суспільство