rosiyani-obstrilyali-rinok-i-zupinku-u-khersoni-vidomo-pro-6-zagiblikh-i-12-poranenikh

росіяни обстріляли Херсон: поцілили по ринку та зупинці, відомо про 6 загиблих та 12 поранених

 • 401475 переглядiв

КИЇВ. 21 лютого. УНН. Російські війська вдарили по житлових кварталах Херсона, обстріляно місцевий ринок і зупинку громадського транспорту. Наразі відомо про 6 загиблих і 12 поранених. Про це повідомляє ОК "Південь" у Facebook, пише УНН.

Цитата

"Просто під час промови кривавого диктатора путіна про «Мы не воюем с народом Украины» рашисти розстрілювали мирний Херсон і Очаків з реактивних систем залпового вогню", - зазначили в оперативному командуванні.

Деталі

За даними ОК "Південь", у Херсоні ворог вдарив по житлових кварталах, об’єктах критичної інфраструктури, дитячому садочку, лікарні, приватних гаражах і автівках. "Декілька будинків отримали суттєві пошкодження, в багатоквартирних – внаслідок прямого влучання палає кілька квартир", - сказано у повідомленні.

"Обстріляно місцевий ринок і зупинку громадського транспорту. Просто серед вулиці, у власних домівках та на робочих місцях мирні мешканці Херсону отримували поранення і вмирали. На даний момент відомо про 6 загиблих і 12 поранених. Дані уточнюються", - повідомили в ОК "Південь".

Доповнення

Учора і сьогодні вночі російські окупанти обстріляли енергетичну інфраструктуру Херсонщини.

Українські Національні Новини

Війна