rosiyani-pid-ranok-vipustili-chotiri-raketi-po-kramatorsku-golova-ova

росіяни під ранок випустили чотири ракети по Краматорську - голова ОВА

 • 177439 переглядiв

КИЇВ. 7 листопада. УНН. Російські окупанти під ранок випустили чотири ракети по Краматорську на Донеччині, повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко у понеділок, 7 листопада, у Telegram, пише УНН.

Цитата

"На світанку росіяни випустили 4 ракети по Краматорську – за попередньою інформацією, без жертв. Обсяги руйнувань встановлюємо", - написав Кириленко.

Деталі

За даними голови ОВА:

  • На Волноваському напрямку вночі відбувалися інтенсивні артобстріли Вугледара та Павлівки – без жертв.
  • На Донецькому напрямку 2 людини зазнали поранень у Красногорівці, зафіксовано обстріли Мар’їнки та Георгіївки. В Авдіївці вночі були поодинокі прильоти по старій та центральній частинах міста – без жертв.
  • На Горлівському напрямку найбільше шкоди росіяни завдали Бахмуту – вбили 1 людину, поранили ще 2. Пошкодили 5 приватних будинків, 1 багатоповерхівку та 1 підприємство. У Соледарській громаді інтенсивні обстріли відбувалися поблизу Яковлівки та Бахмутського, також під вогнем – околиці Торецької та Світлодарської громад.
  • На Лисичанському напрямку росіяни поранили 1 жителя Лимана, також не припиняються постійні обстріли Торського та Зарічного.

Доповнення

За 6 листопада росіяни вбили 1 цивільного на Донеччині - у Бахмуті. Ще 5 людей в області отримали поранення.

Українські Національні Новини

Війна