rosiyani-poshkodili-koloniyu-na-donechchini-ta-zavdali-aviaraketnogo-udaru-po-avdiyivtsi

росіяни пошкодили колонію на Донеччині та завдали авіаракетного удару по Авдіївці

 • 550276 переглядiв

КИЇВ. 17 березня. УНН. На Донецькому напрямку у Курахівській громаді росіяни пошкодили будівлю колонії. Зранку відбувся авіаракетний удар по Авдіївці. Про це повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко, передає УНН.

Цитата

«На Донецькому напрямку у Курахівській громаді пошкоджено будівлю колонії. У Мар'їнській громаді під обстрілами Мар'їнка та Красногорівка, в Очеретинській — Красногорівка, Кам'янка, Сєверне і Водяне. Зранку відбувся авіаракетний удар по Авдіївці — без жертв», - написав Кириленко.

За його словами, на Горлівському напрямку було дві хвилі обстрілів Костянтинівки з Ураганів касетними боєприпасами — поранено 6 людей, пошкоджено щонайменше 19 будинків, школу та підприємство.

«1 людина загинула і 1 поранена у Торецьку, відомо про 1 пораненого та 5 пошкоджених багатоповерхівок у Бахмуті. У Соледарській громаді пошкоджено 5 будинків у Федорівці і 5 будинків у Васюківці, гучно було в Часовоярській громаді», - повідомив Кириленко.

Він зазначив, що на Лисичанському напрямку під обстрілами околиці Сіверської громади, Торське і Зарічне Лиманської громади.

Доповнення

За 16 березня російські загарбники вбили двох жителів Донеччини. Ще 8 людей в області зазнали поранень.

Українські Національні Новини

Війна