rosiyani-prosuvayutsya-v-napryamku-mist-slovyansk-ta-baranivka-cnn

росіяни просуваються в напрямку міст Слов'янськ та Баранівка - CNN

 • 519070 переглядiв

КИЇВ. 29 квітня. УНН. Російські сили просуваються у бік Слов'янська та Баранівки Донецької області, заявив у п'ятницю високопоставлений представник міністерства оборони США, додавши, що вони здійснюють "поступовий, нерівномірний, повільний поступ на південний схід та південний захід від Ізюму". Про це з посиланням на CNN, пише УНН.

Деталі

Російські сили "продовжують використовувати… далекобійний вогонь", зазначив чиновник.

"Ми бачимо, що вони використовують артилерію та деякі авіаудари перед їхніми наземними діями, і тому їхні наземні дії є досить плануючими, тому що артилерія та авіаудари, які вони завдають за українськими позиціями, не мають того ефекту, якого вони хочуть мати — українці ще здатні чинити опір. Вони ще трохи побоюються випереджати свої лінії постачання", — додав чиновник.

Додамо

За інформацією Генштабу станом на 18 годину 29 квітня, на Донецькому та Таврійському напрямках, підрозділи противника намагаються вести наступ на Лиманському, Сєверодонецькому та Попаснянському напрямках. Противник продовжує спроби встановити повний контроль над населеними пунктами Рубіжне та Попасна і здійснює підготовчі заходи до просування на Сєверодонецьк. Противник продовжує артилерійські обстріли наших військ.

Українські Національні Новини

Суспільство