rosiyani-vrantsi-rozpochali-obstril-azovstali-z-gradiv-odnochasno-zaproponuvavshi-zeleniy-koridor-radnik-mera

Росіяни вранці розпочали обстріл "Азовсталі" з "Градів", одночасно запропонувавши "зелений коридор" - радник мера

 • 135375 переглядiв

КИЇВ. 22 квітня. УНН. Росіяни вранці розпочали обстріл території "Азовсталі" у Маріуполі, де ховаються ціивільні, з "Градів", одночасно запропонувавши "зелений коридор", повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко у Telegram, пише УНН.

Цитата

"Росіяни з ранку почали обстріл території Азовсталі з РСЗО “Град”. Одночасно запропонувавши “зелений коридор”. Звісно, пропаганда обирає шлях замовчування перебування понад 1000 цивільних, яких в першу чергу обстрілюють. І все це з самофіксацією власних злочинів. Зелений коридор росіян - коридор смерті", - написав Андрющенко.

Доповнення

Гуманітарний коридор для маріупольців відкривали 20 квітня, людей мали забирати автобусами. Однак, евакуація відбулася не так, як планувалося. Виїхали всього 4 автобуси.

А запланована на 21 квітня евакуація з міста Маріуполь не змогла відбутися через обстріли біля точки збору громадян. 22 квітня коридорів знову немає.

Україна також вимагає від рф терміновий гуманітарний коридор з заводу "Азовсталь" у Маріуполі, де, за оцінками, перебуває близько тисячі цивільних та українські захисники, серед яких близько 500 поранених.

Місто з початку березня перебуває в облозі окупантів. За оцінками, там досі може перебувати понад 100 тисяч населення.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП