rosiyani-znovu-vdarili-po-tsivilnikh-zranku-obstrilyali-pyatipoverkhivku-u-kostyantinivtsi

Росіяни знову вдарили по цивільних: зранку обстріляли п'ятиповерхівку у Костянтинівці

 • 117241 переглядiв

КИЇВ. 15 липня. УНН. Російські окупанти знову вдарили по цивільних людях, зранку обстрілявши п'ятиповерхівку у Костянтинівці Донецької області, повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко, пише УНН.

Цитата

"Росіяни продовжують бити по всьому фронту та містах у відносному тилу. Чергова цивільна мішень росіян – п’ятиповерхівка у Костянтинівці. Достеменно відомо, що внаслідок ранкового обстрілу є одна поранена людина, але точну кількість жертв та обсяги руйнувань ще належить встановити", - написав Кириленко у Telegram.

Деталі

За його словами, Черкаська громада зазнала трьох обстрілів за добу: у Новомиколаївці пошкоджено адмінбудівлі, у Майдані росіяни застосували касетні боєприпаси. Майже вся громада знеструмлена, немає мобільного зв’язку та інтернету.

У Мар’їнській громаді під обстріл потрапив приватний сектор Красногорівки – відомо про 1 загиблу та 1 поранену людину.

У Світлодарській громаді вночі росіяни вели обстріли по околицях Новолуганського, Кодеми і Семигір’я: 1 людина загинула, 1 поранена.

"Росіяни будуть обстрілювати, аж поки ми їх не виженемо з нашої землі. Єдиний правильний вихід для цивільних – евакуація!" - наголосив Кириленко.

Доповнення

Російські загарбники за 14 липня вбили ще трьох мирних жителів Донецької області, поранили сімох. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП