rosiyanin-namagavsya-potrapiti-do-kiyeva-vidayuchi-sebe-za-ukrayintsya

Росіянин намагався потрапити до Києва, видаючи себе за українця

 • 16496 переглядiв

КИЇВ. 27 січня. УНН. Сьогодні вранці прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту "Київ" виявили та затримали громадянина Російської Федерації, який прибув рейсом зі Стамбула та видавав себе за українця. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України, передає УНН.

"Для перетину кордону громадянин надав український паспорт, однак співробітники Держприкордонслужби відразу виявили заміну сторінки з установчими даними", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, у подальшому прикордонники з’ясували й інші деталі його поїздки в Україну. Під час фільтраційних заходів порушник розповів, що паспорт придбав за 1000 євро, нібито у незнайомих осіб, використовуючи мобільні додатки, що дозволяють обмінюватися повідомленнями.

Перевіривши його за базами даних, охоронці кордону також встановили, чому чоловік намагався використати підроблений паспорт. Виявилося, що він перебуває у міжнародному розшуку за участь у незаконних збройних формуваннях та може бути пов’язаним з терористичними угрупуваннями.

Про цей факт поінформовані правоохоронні органи.

Нагадаємо, групу нелегалів з 9-місячним немовлям затримали на кордоні зі Словаччиною.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП