rosiyanin-zaproponuvav-khabar-schob-potrapiti-v-ukrayinu

Росіянин запропонував хабар, щоб потрапити в Україну

 • 11779 переглядiв

КИЇВ. 13 січня. УНН. Громадянину Росії, якому відмовили в перетині кордону, запропонував прикордонникам хабар, щоби все таки потрапити до України. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Міністерства внутрішніх справ України.

"Учора в пункті пропуску "Кучурган-Первомайськ" прикордонники Білгород-Дністровського загону під час оформлення пасажирів виявили іноземця, який не зміг пояснити мету свого перебування в Україні. Через що громадянину РФ було відмовлено в перетині державного кордону. Однак, аби все ж таки потрапити в нашу країну, чоловік спробував підкупити прикордонників і запропонував військовослужбовцю хабар у розмірі 1000 російських рублів", – йдеться в повідомленні.

Нині правопорушнику заборонено в’їзд в Україну на 3 роки. До Нацполіції направили повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст. 369 КК України – пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі.

Нагадаємо, після припинення дії воєнного стану у деяких українських регіонах понад 800 громадянам Росії відмовили в пропуску на територію України.

Раніше повідомлялося, що за час дії воєнного стану на територію України не впустили понад 1 600 росіян.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП