rosiyi-mozhe-znadobitisya-nova-khvilya-vidpravki-lyudey-na-viynu-zelenskiy

росії може знадобитися нова хвиля відправки людей на війну — Зеленський

 • 166928 переглядiв

КИЇВ. 28 жовтня. УНН. росії незабаром може знадобитися нова хвиля відправки людей на війну. Як заявив у вечірньому відеозверненні Президент Володимир Зеленський, Україна готується до того, що російське керівництво шукатиме будь-які нові можливості, щоб продовжувати війну, передає УНН.

Цитата

“Сьогодні у ворога звітують про нібито завершення їхньої мобілізації... Про нібито непотрібність нових хвиль відправки громадян Росії на фронт.

Ми відчуваємо на передовій зовсім інше. Хоча Росія й намагається посилити тиск на наші позиції, використовуючи мобілізованих, але вони настільки погано підготовлені та екіпіровані, настільки грубо застосовуються командуванням, що це дає змогу припустити, що вже скоро Росії може знадобитися й нова хвиля відправки людей на війну. Ми до цього готуємося – готуємося до того, що нинішнє російське керівництво шукатиме будь-які нові можливості, щоб продовжувати війну. Зокрема й завдяки своїм спільникам в Ірані”, – сказав він.

Доповнення

Міністр оборони росії сергій шойгу доповів російському диктатору володимиру путіну про завершення "часткової мобілізації".

За словами шойгу, відправлення громадян у війська в межах часткової мобілізації завершено, призвано 300 тисяч осіб, з них 82 тисячі відправлено до зони проведення "спеціальної воєнної операції”.

Українські Національні Новини

Політика