rosiyska-propaganda-nese-smert-tkachenko-rozpoviv-pro-sanktsiyi-yes-proti-rosiyskikh-telekanaliv

"Російська пропаганда несе смерть": Ткаченко розповів про санкції ЄС проти російських телеканалів

 • 145100 переглядiв

КИЇВ. 31 травня. УНН. Міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко прокоментував відключення трьох російських пропагандистських телеканалів. Мова йде про Russia-24, RTR Planeta та TV center International. Про це розповів Ткаченко під час телемарафону, інформує УНН.

Цитата 

"Ми працювали над цим пакетом досить довго, понад 2 місяці. На жаль, це рішення, яке було сьогодні прийнято не повне, тому що список каналів був вдвічі більший. Але це перший крок для того, щоб російська пропаганда не розповсюджувалася в Європі. Будемо послідовно її викорінювати, це принципово, бо вона несе смерть. Визнання цього в Європі важливо з точки зору того, що ми унеможливлюємо в подальшому того хаосу і брехні, які несуть за собою російські офіційні канали, - розповів міністр.

Нагадаємо 

Як зазначається, лідери держав-членів Європейського Союзу на саміті 30 травня погодили шостий санкційний пакет проти росії. Зокрема, узгоджені санкції охоплюють повне блокування мовлення в Євросоюзі трьох великих російських державних пропагандистських каналів. 

Європейська рада разом з країнами G7 готові надати Україні 9 млрд євро фінансової допомоги.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Ворог проводить мінування узбережжя річки Інгулець - Генштаб

     • 103596 переглядiв