rosiyske-komanduvannya-na-donbasi-privelo-u-vischu-boyovu-gotovnist-kilka-viyskovikh-chastin-boyovikiv

Російське командування на Донбасі привело у вищу бойову готовність кілька військових частин бойовиків

 • 11507 переглядiв

КИЇВ. 22 травня. УНН. Російське командування на Донбасі привело у ступінь вищої бойової готовності кілька військових частин і з'єднань бойовиків. Про це з посиланням на дані розвідки повідомляє Міністерство оборони України, передає УНН.

"При цьому, суттєво зросла кількість заходів з приведення противником у вищу ступінь бойової готовності окремих з’єднань і частин т.зв. 1 АК та 2 АК російсько-окупаційних військ, у т.ч. з відкликанням з відпусток особового складу", - йдеться у повідомленні.

Такі дії призводять до поширення панічних настроїв серед т.зв. особового складу російських окупаційних військ та мешканців окремих населених пунктів тимчасово окупованих територій Донецької і Луганської областей. Водночас посилюється антиукраїнська пропаганда, збільшено обсяги поширення проросійських агітаційних матеріалів.

Нагадаємо, російське командування на Донбасі продовжує приховувати факти участі російських військових в бойових діях на Донбасі. Зокрема, нещодавно загиблих громадян РФ таємно поховали на території колишнього скотомогильника.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП