rosiyski-deputati-proponuyut-nadati-pilgi-dityam-suddiv-i-prokuroriv

Російські депутати пропонують надати пільги дітям суддів і прокурорів

 • 10362 переглядiв

КИЇВ. 24 грудня. УНН. Депутати Законодавчого зібрання російського Санкт-Петербурга запропонували надати дітям суддів, слідчих і прокурорів пільгові умови для зарахування у школи. Таку ініціативу запропонували члени фракції "Єдиної Росії", повідомляє УНН з посиланням на федеральну агенцію ТАСС.

"Професійна діяльність суддів, працівників прокуратури, співробітників Слідчого комітету Російської Федерації відрізняється високою завантаженістю, необхідністю виконання покладених обов'язків в будь-яких умовах, в тому числі пов'язаних з ризиком для життя і здоров'я, підвищеними психологічними навантаженнями", - повідомили у прес-службі "Єдиної Росії".

Зазначається, що у разі ухвалення ініціативи, діти суддів, слідчих та прокурорів зможуть поступати у школи позачергово, як діти військових і ветеранів, діти з багатодітних сімей та діти матерів-одиночок чи батьків-інвалідів.

Російський опозиційний політик Олексій Навальний так прокоментував цю ініціативу: "Давайте одразу, при народженні, ще їм по 10 кріпосних селян записувати. А на 16 років дарувати вже й сільце з холопами. Невелике, душ на 300".

Раніше повідомлялося, що у Бельгії поліція перехопила контейнер з 2 тонами кокаїну, промаркований логотипом російської партії "Єдина Росія". 

У травні колишній член вищої ради "Єдиної Росії" Юрій Котлер застрелився у квартирі в центрі Москви. 

Українські Національні Новини

Політика