rosiyski-okupanti-vikrali-konsula-bolgariyi-u-melitopoli-mer

У Мелітополі російські окупанти викрали консула Болгарії – мер

 • 160777 переглядiв

КИЇВ. 24 квітня. УНН. 23 квітня у Мелітополі російські окупанти викрали почесного консула Болгарії. Про це в ефірі національного телемарафону повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров, передає УНН.

Цитата

"Моїх колег викрали по всій країні понад 50, сьогодні 29 перебувають у в’язницях окупантів. Щодо активістів, бізнесменів – у окупантів це суцільна практика, вони викрадають всіх, хто має свою думку, патріотичні настрої. Кілька годин тому стало відомо, що у Мелітополі викрали почесного консула Болгарії", - зазначив Федоров.

Деталі

Також він розповів, що вже четвертий день російські окупанти не випускають жителів, які хочуть виїхати в бік Запоріжжя.

"Останні чотири дні вони повністю заблокували евакуацію до Запоріжжя, будь-яким маршрутом, лише до Криму дають можливість виїхати", - наголосив Федоров.

Гуманітарні вантажі блокуються, в місті немає готівки.

"Шалена проблема з готівковими коштами, з сіл на ринки привозять продукти, але щоб їх купити, треба готівкові кошти, яких майже немає. Можна сказати, путін робить геноцид, бо він не отримав підтримки ні від народу, ні від влади", - зазначив міський голова.

"За даними нашої розвідки, відбувається протистояння, від мирного воно перейшло в партизанське, опір як був сильний, так і залишається сильним. Як це відбувається, ми розголошувати не будемо. Але це точно відбувається. Як доказ, два дні тому з "ДНР" приїхали якісь посланці, які почали примирювати між собою колаборантів, тому що вони між собою сваряться і не можуть знайти винного, хто зливає інформацію українцям", - сказав Федоров.

Раніше

Група окупантів викрадала мера Мелітополя Івана Федорова, який відмовився від співпраці з ворогом.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП