rosiyski-okupanti-zaznali-duzhe-vazhkikh-vtrat-u-rayoni-vugledara-genshtab

російські окупанти зазнали дуже важких втрат у районі Вугледара - Генштаб

 • 2486995 переглядiв

КИЇВ. 30 січня. УНН. Українські захисники рубежів у районі Вугледара у Донецькій області зустріли російських окупантів. Лише за декілька днів російські окупаційні сили зазнали дуже важких втрат. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у Facebook, пише УНН.

Цитата

"Українські підрозділи, які боронять рубежі в районі Вугледара нещодавно «радо» зустріли окупантів та перетворили на справжнє пекло їхнє тимчасове перебування на нашій землі. Протягом лише декількох днів російські окупаційні сили зазнали дуже важких втрат", - повідомили у Генштабі.

Деталі

Зокрема, як повідомляє Генштаб, "за даними розвідки, серед російських військових циркулює інформація щодо повного знищення українськими воїнами сил та засобів окремої розвідувальної роти, приданої до 155-ї окремої бригади морської піхоти росії, яка брала участь у штурмі міста Вугледар Донецької області".

У Генштабі нагадали, що у листопаді минулого року 155-а бригада морської піхоти Тихоокеанського флоту рф вже отримувала "по зубах" під Павлівкою.

"Тому не викликає здивування той факт, що вони знову зазнають важких втрат у тій самій місцині", - наголосили у Генштабі.

Доповнення

Втрати російських окупантів з початку повномасштабного вторгнення рф в Україну сягнули вже близько 126 650 осіб, 3201 танка та сотень одиниць військової техніки.

Українські Національні Новини

Війна