rosiyski-okupanti-zdiysnili-sim-raketnikh-udariv-po-mikolayivskiy-oblasti

Російські окупанти здійснили сім ракетних ударів по Миколаївській області

 • 153215 переглядiв

КИЇВ. 10 квітня. УНН. Російські окупанти здійснили 7 ракетних ударів по Миколаївській області, постраждалих немає. Про це повідомляє Оперативне командування "Південь" у Facebook, інформує УНН.

Цитата 

"На Миколаївському та Херсонському напрямку противник відчайдушно обороняється і намагається підтягнути резерви нових сил для жорстоких боїв. З метою нагнітання панічних настроїв серед місцевого населення та максимального руйнування транспортних комунікацій ворог здійснив 7 ракетних ударів по Миколаївській області. На щастя, постраждалих нема", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Також зазначається, що під численними ворожими обстрілами наші війська утримують визволені території.

За інформацією командування, корабельне угруповання противника в Чорноморській операційній зоні продовжує чинити психологічний тиск щодо атаки узбережжя і нанесення ракетних ударів.

Загалом за добу на південному рубежі нашої оборони ворог втратив 37 осіб та 4 одиниці техніки. У пресслужбі також нагадали, що в Одеській області розпочато подовжену комендантську годину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти застосували новий вид бомб: у Харкові російські загарбники почали спускати снаряди на парашутах.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП