rosiyski-prikordonniki-zatrimali-dvokh-krimskikh-tatar

Російські прикордонники затримали двох кримських татар

 • 8721 переглядiв

КИЇВ. 26 березня. УНН. Російські прикордонники затримали двох кримських татар - Ремзі Бекірова і Руслана Сулейманова біля контрольованої окупаційними властями сторони КПВВ "Каланчак". Про це повідомляє "Кримська солідарність" у Facebook, передає УНН. Російська

"На допит затриманих активістів забрали під приводом сумнівів в достовірності документів, що засвідчують особу. За словами дружини - Халіде Бекіровою стало відомо, що о 9.10 ранку було затримано на російському кордоні "Каланчак" і утримуються до теперішнього часу в модулі для додаткових перевірок активісти "Кримської солідарності" Ремзі Бекіров і Руслан Сулейманов", - сказано у повідомлені. 

Нагадаємо, у лютому 2017 року обидва були затримані біля будинку Марлена Мустафаєва, засуджені й відбували адміністративний арешт (5 діб) за, нібито, несанкціонований мітинг.

У березні 2017 року "Сімферопольський районний суд" дав 3 діб адмінарешту затриманому кримськотатарському активісту Ремзі Бекірова за нібито поширення екстремістських матеріалів в соцмережі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Один з фігурантів справи "кримських диверсантів" вийшов на свободу

Руслан Сулейманов брав участь в одиночному пікеті на підтримку заарештованих кримських татар і також був засуджений з адміністративним штрафом у розмірі 10000 рублів.

Як повідомляв УНН, у Криму затримали трьох кримських татар

Українські Національні Новини

Кримінал та НП