rosiyski-propagandisti-zayavlyut-scho-zakhid-pochinaye-vtomlyuvatisya-vid-ukrayini

Російські пропагандисти заявлють, що Захід починає втомлюватися від України

 • 124673 переглядiв

КИЇВ. 23 серпня. УНН. Експерти Центру протидії дезінформації при РНБО України зібрали добірку фейків, маніпуляцій та дезінформаційних вкидів, що продукував ворог протягом 22 серпня, передає УНН.

Деталі

1. В МО рф заявили: «бойовики українських збройних формувань у Слов'янську Донецької області замінували автомобільний міст через річку Казенний Торець, який планують підірвати для звинувачення російських підрозділів у невиборних ударах по об’єктах транспортної інфраструктури». Це дезінформація!

2. Секретар Радбезу росії м. патрушев заявив, що «обстріли атомних об’єктів в Україні є загрозою глобального масштабу, а вся відповідальність за ці дії лежить на західних покровителях київського режиму». Це маніпуляція!

3. ЗМІ рф з посиланням на Bloomberg повідомили: «Захід починає втомлюватися від України… у Європі від війни починають відверто втомлюватися, оскільки там на перший план виходять власні економічні проблеми, і це говорить лише про те, що «війна до останнього українця» триватиме доти, доки її ціна не стане надто великою». Це дезінформація!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські пропагандисти звинувачують Україну в порушенні правил ведення війни.

Українські Національні Новини

Суспільство