rosiyski-siloviki-v-okupovanomu-krimu-znovu-obshukali-budinok-krimskogo-tatarina

В окупованому Криму російські силовики знову обшукали будинок кримського татарина

 • 15406 переглядiв

КИЇВ. 28 грудня. УНН. У тимчасово анексованому Криму силовики російського Центру "Е" провели обшук у будинку кримського татарина, 34-річного Рустема Ібадлаєва. Затриманих наразі не було. Про це повідомляє громадянське об'єднання "Кримська солідарність", пише УНН.

Деталі

За даними "Солідарності", у будинку з Ібадлаєвим проживає дружина та троє малолітніх дітей.

Повідомляється, що вранці у вівторок озброєні люди оточили будинок, а на прилеглій до нього території зібралися сусіди кримського татарина та громадськість із селища. Через якийсь час усередину пропустили отця Рустема Ібадлаєва.

З'ясувалося, що заходи правоохоронців проводилися через колишнього власника приміщення, про яке нинішні жителі будинку не знають.

Співробітник Центру "Е" Микола Лапік поставив кілька запитань сім'ї та присутнім, після чого силовики поїхали та нікого не затримали. Батько Рустема повідомив, що всередині були діти, але зараз вони почуваються задовільно.

Що було раніше

Нагадаємо, раніше російські силовики затримали 23-річного кримського татарина Куртумера Чалгозова. У його будинку провели обшук о 05:15, який тривав близько трьох годин. У Чалгозова вилучили мобільний телефон

Українські Національні Новини

Суспільство