rosiyski-tyuremniki-kazhut-stan-zdorovya-u-navalnogo-zadovilniy

Російські тюремники кажуть, стан здоров'я у Навального "задовільний"

 • 17589 переглядiв

КИЇВ. 25 березня. УНН. Російському опозиціонеру Олексію Навальному в колонії у Володимирській області у Росії провели планове медичне обстеження, стан його здоров'я "задовільний", заявили в пресслужбі управління федеральної служби виконання покарань (ФСВП) Росії по регіону, передає УНН з посиланням на ТАСС.

Цитата:

"24 березня в установах УФСВП Росії по Володимирській області за заявою засуджених проводилися медичні обстеження, в тому числі обстежувався і засуджений О.Навальний. За результатами обстеження, його стан здоров'я оцінюється як стабільний, задовільний", - повідомили в УФСВП.

Деталі

Напередодні соратник російського політика Леонід Волков повідомив, що за наданою адвокатами Олексія Навального інформацією, стан здоров'я російського опозиціонера в колонії погіршується.

Адвокати Навального Ольга Михайлова і Вадим Кобзєв заявили, що їм не дають можливості зустрітися з Олексієм. Вони повідомили, що зустріч повинна була відбутися в попередньо визначений час, однак через кілька годин вни так і не побачили опозиціонера. Також в повідомленні йдеться, що за останній час перебування в колонії Навальний скаржиться на здоров'я. Він відчуває сильний біль в спині і нозі, але йому виділили лише дві таблетки протизапального медичного препарату.

Доповнення

Відомо, що Навальний зараз перебуває в Покровській виправній колонії ВК-2. Раніше опозиціонер ділився в соцмережах своїми враженнями від "нового дому", який назвав "дружнім концтабором". Олексій був здивований тюремною системою, оскільки не помітив жорстокого поводження із затриманими.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Сніг та ожеледиця: прогноз погоди та ситуація на дорогах

     • 10369 переглядiв

    На декількох мостах у Києві утворилися затори

     • 16897 переглядiв

    Ціни на нафту впали на тлі аварії у Суецькому каналі

     • 19877 переглядiв

    В Україні вже 1,596 млн випадків COVID-19, за добу - 16 669

     • 22398 переглядiв

    На Дніпропетровщині горіла квартира: загинула власниця

     • 13696 переглядiв