rosiyski-viyska-khochut-bukvalno-dobiti-i-znischiti-donbas-zelenskiy

російські війська хочуть буквально добити і знищити Донбас - Зеленський

 • 120362 переглядiв

КИЇВ. 18 квітня. УНН. Під час свого вечірнього звернення Президет України Володимир Зеленський повідомив, що російські війська готуються до наступальної операції на сході України та хочуть буквально добити і знищити Донбас. Про це інформує УНН.

Цитата

"Розпочав сьогоднішній день із наради з військовими та урядовцями щодо ситуації в зонах бойових дій. Російські війська готуються до наступальної операції на сході нашої держави. Вже найближчим часом. Хочуть буквально добити і знищити Донбас. Знищити все, що колись дало славу цьому промисловому регіону", - заявив Президент.

Деталі

Гарант додав, що как само, як російські військові знищують Маріуполь, вони хочуть стерти з лиця землі й інші міста та інші громади Донецької та Луганської областей.

"Робимо все, щоб забезпечити оборону. Постійно контактуємо з партнерами. Вдячні тим, хто допомагає дійсно всім, чим може допомогти. Але ті, хто має необхідну нам зброю та боєприпаси і притримує свою допомогу, повинні знати, що від них також залежить доля цієї битви. Доля людей, які можуть бути врятовані", - додав Зеленський.

Додамо

Президент привітав українську команду "Ігор нескорених" із здобутими нагородами

Українські Національні Новини

Політика