rosiyski-viyskovi-obstrilyali-kupyansk-ye-poranena-ova

Російські військові обстріляли Куп'янськ, є поранена - ОВА

 • 280356 переглядiв

КИЇВ. 28 грудня. УНН. Окупаційні війська рф продовжують інтенсивно обстрілювати Куп’янський напрямок на Харківщині. За попередньої інформації, одна людина у Куп'янську отримала поранення. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує УНН.

Цитата

"Найбільше потерпає Куп’янський напрямок. У місті Куп'янськ та смт Куп'янськ-Вузловий обстрілами пошкоджені приватні будинки. Також під ворожим вогнем були населені пункти Харківського та Чугуївського районів", - написав він в Telegram.

Деталі

За даними Обласного центру екстреної медичної допомоги, у Куп’янську внаслідок обстрілу 57-річна жінка отримала вибухову травму. Вона знаходиться у лікарні у важкому стані.

Окрім того, в Ізюмському районі 23-річний чоловік підірвався на вибуховому пристрої. Його доставили до лікарні у стані середньої тяжкості.

Піротехнічні підрозділи ДСНС продовжують роботи з розмінування. За минулу добу знешкоджено ще 103 вибухонебезпечні предмети.

Доповнення

Російські окупанти за 27 грудня обстріляли три райони Харківської області. Також під ворожим вогнем опинялися населені пункти Харківського та Чугуївського районів. 

Українські Національні Новини

Війна