rosiyskiy-raketniy-udar-po-sergiyivtsi-u-likarni-vid-poranen-pomerla-pratsivnitsya-bazi-vidpochinku

Російський ракетний удар по Сергіївці: у лікарні від поранень померла працівниця бази відпочинку

 • 167204 переглядiв

КИЇВ. 9 липня. УНН. 7 липня у лікарні померла 53-річна співробітниця бази відпочинку, яка отримала поранення під час російської ракетної атаки на Сергіївку. Про це повідомив речник Одеської військової адміністрації Сергій Братчук у своєму Telegram-каналі, пише УНН.

Цитата

"Одещина. 7 липня у лікарні померла 53-річна співробітниця бази відпочинку, яка отримала поранення під час ракетної атаки рф на Сергіївку. Таким чином кількість загиблих зросла до 22. Вічна пам'ять загиблим від рашистської агресії українцям!", - зазначив він.

Деталі 

Також як повідомив Суспільному міський голова Білгород-Дністровська Віталій Граждан протягом тижня жінка перебувала в реанімації на апараті життєзабезпечення, але через отримані поранення лікарям не вдалося стабілізувати її стан.

Як зазначається, Гулія Бородіна працювала прибиральницею на базі відпочинку в Сергіївці, в яку влучила російська ракета. В ніч, коли стався вибух, вона спала в одній з кімнат.

Нагадаємо 

Під час повітряної тривоги в ніч на 1 липня на Одещині прогримів потужний вибух. Згодом стало відомо, що одна ракета влучила в 9-поверховий житловий будинок, ще дві - в бази відпочинку в Білгород-Дністровському районі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Окупанти за день 18 разів обстріляли Сумську область

     • 98847 переглядiв

    Байден підписав указ про забезпечення доступу до абортів

     • 129929 переглядiв

    У війні вже починається певний переломний момент - Подоляк

     • 264590 переглядiв